最近都好鍾意去荃灣搵嘢食,附近都多咗好多好食嘅餐廳同埋玩意!今次就揀咗嚟呢間食,其實呢間火鍋已經開咗好多年。今次專登嚟食嘅,因為佢哋出咗個新嘅餐牌吸引咗我!就係鍋燒鱔喇,唔使北上都可以食到。仲要係一個價錢任食任加鱔,火鍋,刺身,串燒同埋甜品!一定滿足晒!首先你呢個鍋燒鱔先,魚肉厚,亦很香。有麻辣同埋蒜香選擇,因為我唔食啦,所以就揀咗蒜香!醬汁跟魚好夾,煮一陣就夠,啲魚掛晒汁!已經好惹味!大家記住係任加的,一定要食返夠本!如果食夠就可以加水打邊爐,打邊爐配料你都很多選擇,應有盡有。都好新鮮。我呢個餐仲係可以食澳洲和牛,牛味重呢個正雞子都竟然都有好大粒!放題打邊爐我真係好少見有!廣島蠔亦都唔錯,有鮮味!牛柏葉細條了一點,不過可以叫多幾條!最近佢哋九周年優惠,冰鎮鮑魚花膠拖羅壽司任叫任食!淨係食呢三樣嘢都抵晒啦!仲有差唔多有10款刺身都係任叫任食,每次叫都來足,唔使吹亦都好快到!刺身呢一個部份都令我很滿足!非常之新鮮!最後嘅梗係要食佢哋嘅甜品啦,都有好多款選擇!我叫呢個餐仲包埋朱古力火鍋,可以選擇香蕉菠蘿糖棉花糖!其他甜品亦都不錯咁嘅價錢有咁滿足嘅享受,其實都冇乜挑剔。抵食。
就係鍋燒鱔喇,唔使北上都可以食到。仲要係一個價錢任食任加鱔,火鍋刺身,串燒同埋甜品!一定滿足晒!

咁嘅價錢有咁滿足嘅享受,其實都冇乜挑剔。抵食。