忽然想食番D辣辣地酸酸地的食物衝擊一下..聽講位於銅鑼灣的廚十三川菜好評十足, 今天便去TRY TRY~上上簽$88💛第一道上菜是上上簽, D竹籤好得意, 比你督住D鵪鶉蛋,蓮藕片,椰菜花,黑木耳,鳳爪, 每一樣的材料都是滿滿的蒜香, 涼浸浸配上辣椒油同藤椒油, 鵪鶉蛋配上呢隻汁簡直衝擊味蕾!出奇地襯丫! 好味又好睇,拎泥打卡都好得意,係好有特色的一道菜..老壇酸菜魚(小份二人份$338)💜再來是老壇酸菜魚,OMG上菜時真是嚇親!勁大份!!寶寶我眼寛肚窄, 仲追加了午餐肉同豆腐,如果你是細食的話,建議不用追加, 因為本身已經夠多配材料,魚塊佢好似唔洗錢甘俾勁多我地, 好似食極都仲有咁!!!食到出哂汗,感覺血氣都返番哂來,果然女生間中需要食D酸酸辣辣的食物!!期待下次再來幫襯。。。。。^^
上上簽$88💛
老壇酸菜魚(小份二人份$338)💜