2023-06-14 2189 瀏覽
呢餐飯想約到食到都應該超過半年🤣原本係係結婚前,阿哥話要睇下呢個男人到,結婚個日幫手影相,到我屋企人回來,我考試,我屋企人再回來,到阿哥考試再中covid... 都唔知拖左幾耐...因為男人話要多謝阿哥,所以要叫最貴個隻,而其實試完之後,我覺得可以叫C或D,因為E只係多個和牛牛助肉同和牛和尚頭(ok... 小妹我係分唔到既)同埋和牛,希靈魚同油甘魚刺身不過咁,可能佢係做燒肉,好多刺身未完全解凍,最後個和牛刺身都係要燒一燒先ok (可能我地都唔識食啦),而魚生都係,真係比較冰,原不過個刺身蝦係好食既我個人都比較喜歡痛風餐,所以我攻海鮮多過肉肉,我都幾鍾意佢個蠔,不過佢再俾個帆立貝時又係用同一個牛油兜兜,呢個令我唔知到底係就咁燒定keep住重用?不得不提,平時唔靖魚,唔多喜歡燒魚既我,個日我食哂成舊,因為覺得好好食我唔一一細講,佢地選擇都算多,而且而家有折,都可以再戰! 男人仲諗住睇下幾時可以4點前可以買一送一我自己當時狀態叫做可以食番多D野,如果唔係仲唔抵🤣 但如果以細食既人黎講真心唔洗叫太貴,反而係睇自己想食個樣係邊個set唔可以唔提既,佢地service 好好,而我地都好surpri
呢餐飯想約到食到都應該超過半年🤣

唔可以唔提既,佢地service 好好,而我地都好surprise係最後佢見我地自拍,其中一位好有耐性咁等我地玩完再幫我地影,而中間佢地有介紹唔同食法啊咁
仲有,我地去到因為佢話hold枱hold5分鐘,諗住入去等,但佢話唔緊要啦等齊先,因為打左單就計時,反正你都係到枱我留俾你,都幾好丫,唔會chur你入去開始計時
2023-06-07
生日