2021-05-16 2200 瀏覽
周末去睇戲,得返金鐘呢度仲上映。搵附近有得飲酒的地方,驚喜發現周末有 happy hour。本來係book咗台食晚飯,去到唔係好肚餓,結果每人3杯酒, 食少少佢個hh snack bar (有d salad, cheese,cold cut,麵包),同埋點咗一份青口同薯條share。Snack bar 質素ok啦,附送免費的就唔挑剔喇。青口好味,係白酒煮。薯條正常。我嗰3杯酒,第一杯係啤酒,第二杯氣酒,第三杯係威士忌蘋果汁cocktail。其實本應係buy one get one free嘅(即係每人兩杯or四杯),不過可能佢見我地應該飲唔到咁多,所以通融吓~ 我覺得餐廳食物有水準,服務不錯,酒水方面紅白氣啤酒穩陣d,杯cocktail有點太甜唔多啱飲。埋單每人$3XX 左右。P's 套戲頭半個鐘訓咗,溝酒真係好易眼瞓
P's 套戲頭半個鐘訓咗,溝酒真係好易眼瞓