2023-12-19 109 瀏覽
依家同大家講返間我成日去嗰間食堂嘅好去處!今次係糧心製作度食午餐,真係有啲驚喜!首先個pasta做得啱啱好,啲意粉咬落去彈牙得嚟唔會過軟,跟平時茶餐廳果種過癮唔同🍝,嗌味又夠,真係價錢都幾食得過!不過佢啲主菜分量唔算好大,所以如果你餓啲,建議你再加個甜品。講到飲品,今次少少失望啦🙈。叫咗個檸檬茶,但係飲落去真係淡到好似檸檬水,未夠茶味,唔知係唔係泡得唔夠耐。不過,我最鍾意嗰個沙律咯!真係爽口得嚟又新鮮,食落啲菜葉脆脆鬆鬆,一啖啖都爽滑得嚟唔油膩💯。仲有,價錢真係好抵食,一碟咁滿滿嘅沙律只係50蚊左右,真係好抵!嚟黃竹坑,想食得開心又唔肉痛,糧心製作係你嘅選擇!下次我一定會再黎,添返啲新鮮口味試下👍!