2024-10-12
味道一流的銅鑼灣小店今日係銅鑼灣試左間非常食物非常美味既小店,真心覺得大家都要去品嚐下呀!招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯($158)原條鰻魚熱辣辣放係意大利飯底做成既蛋包飯上面,淨係見到已經食慾大開!忌廉意大利飯煮得岩岩好,加上和風既紫菜絲木魚絲同埋主角原條鰻魚,係好出色既fusion菜品!香草蜜糖無激素雞翼($58)雞翼本身醃製入味,加上淡淡蜜糖風味,令外皮好惹味,肉質亦嫩滑無比,真係好好食!秘撈薯條($58)令人眼前一亮既小食!不單止非常大份,薯條重非常酥脆,加上毫不吝嗇既調味粉,惹味令人停唔到口!焦糖脆脆鮮奶咖啡($42)呢杯特色咖啡既質素可以媲美大型連鎖咖啡店,焦糖鮮奶咖啡本身嘅味道經已毋庸置疑,加上一啲脆脆嘅口感,絕對係必飲之選。士多啤梨酸奶($42)濃郁嘅士多啤梨香味配上酸奶,酸酸甜甜非常醒胃,加上雲石一般嘅外觀,冇得彈。用餐嘅同時亦都發現咗喺牆上面有一至四+ $28嘅,睇嚟都要喺平日再嚟品嚐一下😍
招牌名古屋鰻魚大阪燒意大利飯($158)
香草蜜糖無激素雞翼($58)
秘撈薯條($58)
焦糖脆脆鮮奶咖啡($42)
士多啤梨酸奶($42)