2021-07-06 223 瀏覽
位於西九龍中心既呢間pizza hut地方算大,位置亦多,而見呢間係有午市套餐揀,咁就入左去試下~印象中以前既Pizza hut午餐價錢都係大概$60左右,但而家普遍都要$70幾起跳,價錢感覺上就加左小小價啦,而以前汽水係可以任加既,但而家就只可以refill一次,雖然都唔會飲得太多,但又cut左小小野咁~而今次就嗌左一份白松露野菌烤雞薄餅,批底就揀左薄批~白松露野菌烤雞薄餅($79)首先份量方面佢係超級迷你批黎😂食完都唔會覺得話係好飽果類,而薄餅上既雞肉都算正常份量,而其他配料都係唔算太多,而食落雞肉同菇類都算配合,唔會話過份唔夾,而白松露既味道就唔係幾食得出,只係有小小白松露既香係氣,味道同質素係同平時叫外賣果類差唔多,但價錢就真係貴左小小啦~總結嚟講,個人認為係餐廳堂食pizza既話份量唔算太多,有啲食唔得太飽既感覺,而叫外賣套餐既話反而會更飽更滿足,所以下次再食就要諗諗啦~

白松露野菌烤雞薄餅

2021-07-04