2017-08-16
收左工約朋友食串燒,又熱又餓,終於坐低啦!即刻睇下有咩食!串燒款式都唔少,環境好舒服,唔會好似其他串燒鋪頭咁大油煙味,冷氣仲好大添等左冇耐,啲野食開始慢慢上,好餓啊!!牛油金菇味道正常,唔算特別,份量比其他鋪頭大既冇咩酒味,唔會太辣,但係有後勁,朋友好中意相入面有唔同種類既肉,牛柳、牛肋串、牛舌、豬頸肉、煙肉金菇卷同日本甜心蕃薯我覺得肉方面就冇咩特別,唔算太驚艷,當中豬頸肉最好食,其次係金菇卷,反而牛冇咩特別。作為小甜薯既忠實粉絲,一定要叫啦!果然冇令我失望,個個都話好食!好甜翠肉瓜份量算多,仲好多汁添,蔬菜肉類可以平衡下,唔錯既!芝士年糕又係我另一心頭好,好食!外脆内軟燒雞全翼都幾大隻,表皮脆口,有蜜糖既甜味,肉質嫩滑,幾juicy嫁粟米真係要大推燒到少少窿,外皮脆既加埋牛油既甜味,真係好好食!好多芝士啊!仲可以拉絲添有成粒既雞肉同青椒,餅皮脆既。我覺得唔難食,又未至於特別好食。但有一位朋友話好難食多春魚冇特別雞軟骨好細,甜甜地魷魚鬚有咬口,但唔韌,有蜜糖,都幾好食豆卜冇食到鴨胸唔差,唔會好肥,幾惹味最愛既小甜薯同年糕要encore!正常味道我覺得粟米、小甜薯、年糕最啱我胃口哩到啲野
即刻睇下有咩食!
等左冇耐,啲野食開始慢慢上,好餓啊!!
牛油金菇包
牛油金菇味道正常,唔算特別,份量比其他鋪頭大既
辣酒煮螺
冇咩酒味,唔會太辣,但係有後勁,朋友好中意
翠肉瓜份量算多,仲好多汁添,蔬菜肉類可以平衡下,唔錯既!
芝士年糕又係我另一心頭好,好食!外脆内軟
牛油粟米
墨西哥薄餅芝士雞肉
多春魚冇特別
雞軟骨好細,甜甜地
魷魚鬚有咬口,但唔韌,有蜜糖,都幾好食
豆卜冇食到
鴨胸唔差,唔會好肥,幾惹味
最愛既小甜薯同年糕要encore!
原條蒜蓉燒茄子
正常味道
我覺得粟米、小甜薯、年糕最啱我胃口
哩到啲野食整體唔差,但好貴!埋單一人兩百幾蚊,性價比唔高
環境係乾淨既,但啲呀姐既服務態度差到一個點,根本冇服務可言,仲要收服務費‥‥
整體黎講,可以一試,坐得舒服啱傾計
但如果想食服務既話,就唔洗諗哩到啦