2019-03-12 171 瀏覽
生日週食西餐食到厭,黎食下中菜室內環境唔錯,位置闊落都乾淨,想睇海景要坐出面,不過坐戶外好似有最低消費。兩個人食叫左三樣野,上面呢個係松茸羊肚菌海膽繪飯,有一種好creamy 既感覺,牛油?奶油?不過食到後面有少少漏,海膽唔腥,都冇好鮮既感覺,總結油滑細膩,整體係好食既。龍井熏太爺雞,我覺得雞唔夠滑,朋友覺得好好食,龍井味唔太明顯,不過不失,份量都算多鴛鴦蝦球,好好味,呢個值5星星👍🔆🔆🔆🔆🔆有6件,2種味每種3件,醬汁一邊酸酸甜甜,一邊黃金咸蛋味,每件都有半隻手掌大,蝦肉厚而且彈牙爽口,醬汁亦夠曬惹味,👍👍好味環境配飾都夠高雅服務好親切,一入坐侍應會問你飲咩茶,中茶、玫瑰花茶,我地選左玫瑰花茶,好似特別d,食飯中途侍應仲會埋黎摸下茶壼凍左未,凍左會換。
生日週食西餐食到厭,黎食下中菜

龍井熏太爺雞,我覺得雞唔夠滑,朋友覺得好好食
,龍井味唔太明顯,不過不失,份量都算多

鴛鴦蝦球,好好味,呢個值5星星👍🔆🔆🔆🔆🔆

環境配飾都夠高雅