2024-01-17 1213 瀏覽
最近見到網上有好多人介紹呢間由過江龍師傅自立門戶嘅壽喜燒 因此食肉獸嘅本人同女朋友特地係聖誕去試一試呢間嘢 見好多人講佢地係關西風壽喜燒 因此都抱有唔少期待 想睇下到底有乜特別服務: 4/5侍應們都勤力 同普通高級燒肉餐廳一樣 一入去都會俾圍裙仔&幫你笠起件嬲廢事會有味 同埋去到食肉/菜時會貼心問你裝飯份量同推薦多少但當日去到發覺在場師傅得3人但要ser 4對客戶 及後先知因有師傅病左所以少左人 因此唔多唔少服務受到影響 特別係介紹菜式比較唔清楚 但見到個個人都好熱心味道: 3.5/5比起以前係東京食嘅壽喜燒 感覺上關西會偏甜 雖然師傅有問到問題需唔需要加減 但係已經係食到中段時間 不過可以講嘅係牛肉肉質好 點整都唔會差 不過可能因為網上啲人吹到太勁 一食有落差 只感比較普通環境: 3.5/5舒適 雖然卡位設計但係都夠鬆動 寬敞又講唔上摩登設計嘅布置冇乜特色係張死人櫈裝袋個箱仔會成日踢到 幾次後真係會燥底整體評分: 7.5/10 中中之選中規中矩嘅壽喜燒 俾網上啲人搞到overrated太勁 唔好抱太大期望其實冇乜事但假期性價比就麻麻

服務: 4/5

味道: 3.5/5