嚟到又一城,好多餐廳都好貴🥲揀咗一間價位可以接受,又好似幾有特色嘅星馬菜~夜晚唔算好多人,坐卡位都好舒適😄我哋叫咗一個亞參去骨海南雞飯 ($91)~雞香飯整得幾好,粒粒分明亦都幾香,雞湯就都幾濃味,不過略油少少~啲雞都幾滑,份量亦唔少,食完一個應該都會覺得幾飽😗叫咗雞飯可以用優惠價$39加兩款小食,都相當抵😗首先叫咗個班蘭咖央多士,咖央醬好味,椰香味重,唔會過甜,不過如果牛油可以多啲就更好😆另一個小食係特色秘製炸魚餅~我覺得呢個幾好食,香茅味好重,同埋口感都有啲彈牙,辣辣哋好惹味!另外仲叫咗一個馬拉盞通菜 ($33)😆呢個味道就唔錯,通菜爽,馬拉盞都好惹味,但相對油就多咗啲~仲可以跟雞飯用$10加杯嘢飲,柑桔特飲好酸🤣不過我覺得好開胃,幾好飲~有好多人話服務差,但因為都係手機落單,好少接觸店員,呢樣我就不予置評喇~食物味道就都ok😄

亞參去骨海南雞飯

班蘭咖央多士