2010-09-16
上個星期打算同屋企人出黎食個晚飯, 知道呢度都幾好食, 咪黎試下囉........點知, 原來係要超受氣既, 有無攪錯呀????一坐低order既時候, d侍應已經黑口黑面架啦, 我都算啦, 忍!!! (特別係一個中性打扮既女侍應) 點知跟住個侍應係個counter拎豉油汁既時候, 失手跌左d豉油汁, 彈到我成件衫後而, 同頭髮都係.....哇.....點知居然連一句sorry, 對唔住都無, 只係拎卷廁紙俾我自己抹, 好似當無問題甘樣, 一d表示都無, 講真, 如果我唔係同我屋企人一齊去, 我一定同佢理論!總括, 原來當我想寫呢個食評既時候, 我以為只係我甘唔好彩撞岩d侍應m到, 先黑口黑面, or我自己燥啦, 點知原來已經有甘多食家post上黎話呢間野既services好有問題, 仲要點名話個中性女侍應!!!唉.....我好想話俾佢地知, 今時今日甘既服務態度真係唔得囉, 我真係奉獻大家唔好去, 抵制一下呢d甘既餐廳