2024-02-16 115 瀏覽
一入到去就見到間餐廳都有好多嘢食可以拎,有啲前菜,例如中華沙律、螺肉、芝麻八爪魚,炸嘢例如麥樂雞、薯條都有得拎。我喺個甜品櫃本身拎咗芝士布甸、芝麻麻糬、福餅。全部個味道都係麻麻哋,我又諗唔能夠一竹篙打一船人,於是又去試埋芒果布甸、哈密瓜牛乳布甸、藍莓芝士蛋糕。除咗芒果布甸還好,其他都唔好食。唔係講太甜定乜嘢,係啲味全部好怪。例如個芝士布甸,正常係忌廉芝士嗰種味,但佢係芝士夾心餅嗰種芝士味😂 不能理解我哋要咗經典款放題。覺得成個放題嚟講最好食係蒜蓉焗蠔、刺身、同燒雞翼。 刺身新鮮👍🏻,尤其係象拔蚌,以放題嚟講,都俾得算大條。傳統壽司,例如海鰻壽司都OK嘅,但係啲創意款就唔算好推薦。出嘢食唔算快,但係冇乜漏單。我哋一坐低就叫咗個花之戀,點知其他嘢食係咁上,都冇出現呢個,食到臨尾半個鐘就上咗😂 所以佢係遲,唔係漏單😂蒜蓉焗蠔就真係好香嘅,但係其實喺大陸都有得食,仲平d 添 。 所以整體性價比唔算好高。

所以整體性價比唔算好高。
炸雙皮奶

炸雙皮奶