2024-09-03
呢間位於佐敦嘅《和牛燒肉一郎》,係真正嘅日式燒肉放題天堂!環境好舒適兼且乾淨,一試成主顧。無論放工食定係週末聚會,呢度絕對係你嘅最佳選擇。餐廳裝潢簡潔有日式風情,質素真係一流心。任食日式燒肉放題套餐,款式超多,樣樣都好食,真係超滿足!分享下我哋嗰既推薦餐單啦:黑毛和牛六款包括肉眼、肩胛肉、一口牛、三角腹肉、牛肋肉、牛肋條等,肉質鮮嫩多汁,每款都各有風味,尤其係牛肉嘅甘香,真係無得頂!2色蔥花牛舌(鹽味)牛舌切得厚薄適中,鹽味調得岩岩好,加上蔥花嘅香味,燒到啱啱好一啖一啖超好味。原隻魷魚筒魷魚筒新鮮彈牙,燒到外層微焦,內裡鮮甜,沾上一啲日式醬油,更加完美!牛舌(鹽味)牛舌鹽味一向係燒肉嘅皇牌之一,每一口都充滿肉香,嫩滑多汁,成啖肉令人回味無窮。香草雞頸肉雞頸肉嫩滑而且入味,香草嘅香氣更加提升咗風味,燒到外脆內嫩,真係一流!
黑毛和牛六款
甘香,真係無得頂!
2色蔥花牛舌(鹽味)
原隻魷魚筒
牛舌(鹽味)