2022-10-21
正九清湯腩 (群星大廈)今日同朋友都突然諗起清湯腩嘅味道,就去左觀塘正九清湯腩食飯。牛三寶河: 佢哋最岀名係清湯腩,當然要點。店員力推既牛三寶河有 牛腩,牛肚,牛筋,3款都牛味濃又夠腍加埋彈牙爽口配清湯,一流。牛腩肥肉比較多,不過咬落去油膩感唔會太重,比出面牛腩大嚿完整:牛肚爽口香味撲鼻, 河粉大碗份量足夠。真係無比享受咖哩: 加$4 大大豌咖哩汁,咖哩味濃但吾太辣,啱晒我既口味,一定要加阿.炸魚皮:大大啲卜卜脆好好味價錢性價比高,餐廳最方便的地方就是鄰近地鐵站,路程只需要五分鐘左右。好有驚喜,好滿意既清湯牛腩河一定會再黎#kaygorfoodie #hkig #hkfoodie #foodiehk #hkigers #hkfoodblog #hkfoodblogger #hkcatering #hkboy #followforfollowback #likeforlikes #like #instalike #likesforlike #likeforfollow #likelike #liketime #likelikelike #likes
炸魚皮:大大啲卜卜脆好好味