2024-09-02
今日係西環既呢間餐廳岩晒打卡,環境好靚,氣氛一流,裝修好好,一定要再黎!😍九州福岡縣明太子三文魚籽扁意粉😍呢款精緻既意大利麵令人驚嘆,意粉煮得岩岩好,口感彈牙,配上豐富既明太子同三文魚籽,味道鮮美而且有層次感,明太子獨特既咸香同鮮嫩既三文魚籽完美融合,每一啖都帶黎滿滿既美味享受,而且呢碟意粉既呈現都特別精美,色彩鮮艷,俾人一種食慾既刺激,完美!🥰櫻花蝦蒜香牛油蜆肉扁意粉😍意大利麵外表金黃誘人,蒜香牛油既香氣撲鼻而來,櫻花蝦同蜆肉都非常可口,蜆肉大隻鮮甜,搭配上爽脆既櫻花蝦,整體口感非常豐富和諧,味美新鮮!😘飲品😘先毁要杯iced white,冰鎮白咖啡清涼爽口,帶有微微苦味,俾人一種清新既感覺;而Brazil就焦熱牛奶朱古力,加入榛子焦糖,更加濃郁香甜!✅評分:味道 : ⭐️⭐️⭐️⭐️【4】環境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】服務:⭐️⭐️⭐️⭐️【4】衛生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️【5】整體評分:😋【笑】
😍九州福岡縣明太子三文魚籽扁意粉😍
🥰櫻花蝦蒜香牛油蜆肉扁意粉😍