2022-09-02 535 瀏覽
因為近醫院,所以每次覆診都只好選擇呢間。初時去到門口又話入面好爆要等,但又唔比飛我等,但之後嚟嘅又直接入去,所以已經嬲嬲地自己入。坐低張枱無人執,叫咗兩次D員工可以直行直過當見你唔到,到隔離枱男人好大聲叫落單,佢先有人過去,因為趕時間,我順便叫佢寫埋,之後叫佢執埋枱,但應完又無做,之後再叫一個侍應幫我執,佢執D又唔執D,佢攞兩杯水比我,我同佢講話呢D係上一手嘅,佢話唔夠手長,人手唔夠,要等等。當時我已經認無可認,而家疫情,我家人又長期病患,你呢D係咩意思,所以一嬲之下,就話都唔係留低上手D嘢係枱面架。佢可以仲惡過你,叫我同佢老細講,人手唔夠咁點啫。好唔明,呢間餐廳係咪唔休做,如果唔係就腳都唔會去😔

2022-09-02
5 分鐘 (堂食)
早餐