2019-03-01 209 瀏覽
上次食過覺得唔錯,今日專登走落去食,佢哋嘅車仔麵係唔錯,啲餸好入味,鐘意食佢哋啲豬皮蘿蔔同豬紅,不過呢間野啲員工冇論男或女態度都唔好,今日除左手袋外仲拎住其他野,見冇咩人就放低啲野嚮另一張櫈,點知有個女員工就好串態度叫我空返張櫈出嚟,咁我都狽返住個手袋放大脾再坐入啲,但手抽果袋真係冇晒位放,如果放埋嚮手袋之上根本就頂住食唔到野。然後個西面女店員又再叫我空返張櫈出嚟話啲櫈唔係比你放野,果刻我真係有啲著著地,但自己明白人哋地方有限要做生意唔怪得人,咁我就話,我都唔知仲可以放邊咁你哋有冇地方比我擺袋野啊?跟住西面個女店員就用鬧人嘅語氣態度非常串咁話:放地下囉!!!我望完個地下之後當然拒絕冇理佢,然後另一女店員就過嚟望到我真係冇辦法,佢就話一係你將擺野張櫈推後而,你再坐入啲比返個位出嚟啦。就係咁事情解決左,經過呢件事我決定就算再鐘意食都唔會再光顧,反正佢哋亦唔怕冇人幫襯,我亦冇必要比錢買氣受。
2019-03-01