2020-01-02
首先我想講,我唔係要有咩服務,只係想落咗單就有嘢食咁簡單😂。話說我嗌咗個麵,漏咗個餸,一時唔記得,提下你冇問題好正常,跟住你誤會咗我係要多份,跟住溝通返就得啦都冇問題, 咁我見肚餓,諗住嗌多個麵食啦, 同你講咗,你望住我但冇做任何動作,咁都唔緊要啦,可能你唔得閒, 跟住我再同第二個落單, 跟住佢就隻手伸一伸,個樣又好似我阻住佢咁,咁我見你有哂動作,就即係當你落咗單喇,咁再等多陣,佢捧住兩碟嘢,問我嗌咗乜,我話嗌多咗個麵,跟住佢又笑笑口咁答,即係兩樣都唔係啦, 我都笑笑口話係呀,咁我諗住都第三次提出咗,咁真係肯定咗我有落單喇,跟住如是者等多幾個字,嚟咗冇耐嗰啲客人,啲嘢都到咗喇, 因為我已經講咗三次,你唔煩我都嫌自己煩,最後我都係埋單走算啦,其實我又唔算係好不滿嘅,我係覺得好奇怪,希望你哋見到改進下啦。