2015-08-26 1347 瀏覽
未齊人入去坐住先,待應都無push我order野食,好彩之後係無人等枱。坐左一陣有一群從強國來的進入,一坐底,燥音加倍,然後佢地來自強國四方八面的,在餐廳上方個樓梯不斷向下同個班人講外星語言,記得一定不可坐在近樓梯個邊的枱,如果唔係你個餐會係食口水雨。隔離枱都是來自強國的,order左個麵,竟然拿出成個西瓜放在枱面切,唸住大快朵頤,職員見狀,禮貌勸說,其實餐廳門口已貼左notice唔俾食外來嘅食物,不過從強國來的面皮有3尺厚,唔肯收返啲西瓜,仲鬧職員係因為主辦單位無安排休息地方,後來經理黎到,話其實個餐廳唔屬於主辦單位,來自強國的才肯將個西瓜收起,原來佢地以為order的飲品都是主辦單位提供的。我地order嘅煙三文魚天使麵好快送上,熱的,份量足夠,賣相不錯,西蘭花好入味。南瓜湯夠濃。蒜蓉包係成個表面都搽滿蒜蓉,成片都好正!好香!這餐廳員工態度很好,對住來自強國的都可以咁好耐性。讚!
這餐廳員工態度很好,對住來自強國的都可以咁好耐性。讚!
煙三文魚天使麵
2015-08-25