唉!😤😤😤如果唔係貪佢落的士唔使行咁遠,真係唔會特登同個老人家嚟呢間咁嘅餐廳食嘢。其實次次黎親呢度,啲嘢食都還算可以,當然唔講得性價比高啦,但係最難頂嘅就真係好差嘅服務態度!😩😩👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻今日去到餐廳已經2:30pm 過後,門口帶位其中一位女士已經算係所有職員之中最好👍🏻👍🏻態度嘅一位。1)跟住叫牛肉河粉,問個高高瘦瘦戴眼鏡嘅男職員:「雙拼除咗生牛肉之外,併牛群邊「淋」唔「淋」呢?」佢都答得好冇服務水準,佢話:「你食就唔知咬唔咬到,我食找到囉!」😱😱😱😱😱😱嘩!😱呢啲叫做服務態度,真係學到嘢!😰其實我唔介意佢同我講:「如果你驚咬唔到,不如淨係要生牛肉啦!」乜而家啲餐廳真係唔優做咩?點解硬係要咁趕客!😤😤2)事情去到呢度,都未完,跟住嚟咗碗牛肉拼牛丸,以我一般所知,去越南餐廳食牛肉可,通常都會有芽菜跟,當然就見唔到啦,問職員,佢話係個碗度已經有,我問佢係邊,佢都真係好👀眼利,碗入邊目測果然有一條,可能碗入邊仲有嘅,不過可以好肯定嘅,芽菜真係好矜貴嘅! 另外,仲可以肯定嘅,嗰個職員,的確好👀眼利。3)接着,下午茶餐嘅牛油雞翼到啦,嘩,嗰個牛油真係果然好牛油,真係成碟都
唉!😤😤😤

3)接着,下午茶餐嘅牛油雞翼到啦,嘩,嗰個牛油真係果然好牛油,真係成碟都係油,我問過職員攞張紙巾印一印啲油.... 但後來,我諗吓諗吓,之後我仲要去街,真係唔係好敢食得咁肥膩,再問過職員,攞多幾張紙巾,我話啲牛油雞翼真係好牛油,呢位職員就答牛油雞翼呀嘛,梗係咁㗎啦!

其實我都食過好多間越南餐廳嘅牛油雞翼,但係油浸牛油雞翼(紙巾吸極都仲有油滲出來)其實都真係第一次,同埋我真係唔敢博,食完之後出街個肚會唔會有問題!所以嗰個職員係我再反映之下,叫咗另一位唔知係廚師整高級啲嘅人出嚟,佢都堅持牛油雞翼係應該咁多牛油喺面,我話我真係唔敢食,呢個都算還有少少服務,佢肯幫我換過蒜蓉雞翼,我先夠膽食!

總括而言,成間餐廳,有服務嘅只係有兩位,其他嘅人服務態度及嘴臉,實在係➖負分👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻嘢食還可以,但咁嘅服務質素,如果唔係迫於無奈,我都一定唔會再幫襯,更加唔會介紹人嚟幫襯啦!🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️🙅🏻‍♂️

不過其實都係自己衰,之前幾次嘅經歷都係唔好,但係只係貪就腳,再一次嚟到俾人傷害。😰😰