香辣雞肉雞腎雞肝煲仔飯嚟到秋香一定要試好出名嘅煲仔飯,今次試吓特別啲嘅「內臟」煲仔飯!🤣 雞肉雞腎雞肝切到細細粒,每一啖都會識到唔同嘅配料!本身都擔心會好些,不過完全冇!個辣味醬汁非常惹味香口同啲配料好夾,令到你想繼續食落去,停唔到口!😋😋😋串燒點咗牛同日本黑豚分享! 啲串燒喺即叫即燒,燒得好香,肉質仍然好嫩滑好Juicy! 如果想試多啲唔同嘅串燒可以嗌套餐!😋自家蜜餞檸檬西柚伯爵茶蜜餞香甜連同檸檬同西柚嘅清香帶畀人一種飲落好舒服嘅感覺,覺得好適合配串燒嘅飲品!香橙乳酸青檸梳打梳打入面喺由橙汁、青檸、乳酸調配而成,味道酸酸甜甜,好夏口,清爽去油膩!小總結🦁秋香雖然喺小店,但喺裝修完全唔馬虎,感覺好Chill,同朋友小酌傾計嘅好去處! 不過假日會多人,記得要make a reservation!😇
香辣雞肉雞腎雞肝煲仔飯

串燒