2021-05-14 816 瀏覽
一入到去 一個人客都冇 初頭以為諗住 可能4點幾所以先咁 原來事出必有因囉 地下超滑 老人家 勿去 跌死 同佢講 佢剩係冷笑一下 好啦 望下餐牌 感覺都幾貴 始終都只係街市隔離既燒味鋪 好啦 一次半次唔緊要 嗌碟全盛四寶反食 50元 通常放得自己名係前面都唔會差 點知中計囉 再叫凍檸茶 竟然話 師傅冇反工 冇茶膽 叫凍奶茶啦 但奶茶又有 …………碟反一上台 嘩 俾人食定狗食 啲燒肉碎濕濕 切頭切尾再補入去咁 叉燒勁呀 干咖 仲要薄切 師傅刀工勁呀 每塊叉燒都冇1cm勁 冇得頂呀 啲反 凍既 唉 食左一啖就冇食 剩係食左隻咸旦 最後同收銀講 收銀啲語氣差到呢 依間鋪不得了不得了 唔知係我耐冇去燒味錢定點 家下啲四寶冇雞咖咩 我見通常冇雞果啲 會寫到明 燒腩仔四寶反咖嘛 仲有 50唔係好多 但都唔少 你仲要只係係街市隔離既燒味鋪 一般街市果啲 唔係扺食大件咖咩?收我50幾蚊 薄切叉燒 碎既燒肉???最後先搞笑 原來開反已經好多劣評依間燒味鋪 下次食乜都應該望下先
地下超滑 老人家 勿去 跌死
同佢講 佢剩係冷笑一下