(非會員)
2007-12-28 1 瀏覽
我十二月廿六日去,其實係一星期之前訂枱,訂九點,因為佢哋話會分段,唔係就要六點或者六點半,聖誕都有DBS任食的。去到好多人,我哋八點九去,因為佢哋話遲咗五分鐘都唔留枱。不過算啦,見到人山人海。今人係帶男友父母及麻麻及細妹食,訂了六個人,我筧得都坐得幾迫,同埋落單時啲侍應真係好忙好忙,其實人人都叫緊柯打,因為基本上大家都同一時間入嚟嘛。我哋就覺得ok啦,除咗細妹叫咗三次芝士腸,最後都只係比得三條佢,及麻麻叫咗三次鮑魚菇,最後係售罄無到外,其實都叫做ok啦!我個人就覺得你付出啲乜食返啲乜係好理所當然,我要食得好,要高質素的,又一定唔會揀任選任食;咁每人都係一百三十蚊,我就覺得係個超合理的價錢!^^