2020-10-23 92 瀏覽
Umm,, 只可以話bar 應該係for飲野,, 野食就真係唔係太ok""2個人叫左碟慢煮牛面肉同辣肉腸飯,, 個牛面肉都ok ge,, lumm ge,, 不過你問我ge話我又覺得未至於要用 $ 198 食le個lo。至於個辣肉腸飯就真係可以唔洗嗌ge,, 真係去試其他la,, 唔好叫le個, le個真係唔好味..雞粒乾 而且無味, 無雞味,, 應該雪左好耐; d 辣肉腸都唔好味, 得個咸子,, 但無辣肉腸 ge 油香肉香味,, 個飯,, 我覺得就正常燴飯,, 不過我個friend就話好咸,, 已經配辣肉腸咁濃味 D飯又咁濃味,, 食得好辛苦。Anyway,, 我地2個都覺得le個係絕對唔會再嗌ge。

2個人叫左碟慢煮牛面肉同辣肉腸飯,,
Anyway,, 我地2個都覺得le個係絕對唔會再嗌ge。
西班牙雞肉辣肉腸燴飯

西班牙啤酒燴慢煮牛面肉
題外話/補充資料: Waiter / Waitress ge 服務係好好ge~ 小食 nachos 都好味~ 而且佢地都會主動 refill,,
2020-10-22