👍🏻 Build Your Own最近一直心思思想食得健康啲 作為上班族 雖然只得一個小時食飯 但一樣可以食得健康❤️呢間店舖一直好受附近上班族歡迎👏🏻今日同同事試咗佢哋嘅Build Your Own 簡單啲嚟講即係自選材料 自由度好大 介俾我知道原來同事唔食蕃茄仔😂😂😂外賣返到公司 一打開嗰盒 即刻見到Protein真係好開心 特別推介✅ 烤魚:外脆肉軟 香料味重 入面juicy ✅ 雞胸肉:唔會乾柴 份量足✅ 烤雞腿🍗:原塊雞髀肉好厚 好開心!配料方面超多選擇😺見到多種顏色嘅蔬果 真係令人心情愉快🌈自己特別鍾意✅ 烤南瓜🎃:勁甜 好好味✅ 牛油果🥑:creamy嘅口感 就好似醬汁一樣✅ 紅菜頭:爽甜 入口清爽!✅ 烤椰菜花:烤過特別香✅ 蕃茄仔:粒粒珠圓玉潤 咬落去爆汁💟主食我哋都要咗Soba 而且我哋都簡單要咗七味粉調味 感覺比較輕盈🤤食完冇罪惡感注意事項⚠️- 店內有數個堂食座位 環境舒適💁🏻‍♀️- 店內有自助點餐機 另外亦可預先於網上訂餐📱方便快捷

👍🏻 Build Your Own

✅ 烤魚:外脆肉軟 香料味重 入面juicy
✅ 雞胸肉:唔會乾柴 份量足
✅ 烤雞腿🍗:原塊雞髀肉好厚 好開心!

✅ 烤南瓜🎃:勁甜 好好味
✅ 牛油果🥑:creamy嘅口感 就好似醬汁一樣
✅ 紅菜頭:爽甜 入口清爽!
✅ 烤椰菜花:烤過特別香
✅ 蕃茄仔:粒粒珠圓玉潤 咬落去爆汁💟