2025-01-20 0 瀏覽
見到有人推個牛舌就想去試,都幾fully卜,係我食5點半先有位!有omakase但我喜歡既食物唔算好多,所以散叫好似好啲!千本漬雞腎,者係醃蘿蔔撈雞腎,全部切到細細粒咁,巴鬼!魷魚沖漬,基本上我最愛所以我唔會彈!食完2個前菜等左半個鐘先再有嘢食,中間先上飲品好鬼慢,白桃紅茶梳打同巨峰柑橘cocktail,2杯味道都好淡,cocktail酒味唔重!燒馬友一夜干,有人好想試馬友話當造,個皮燒得幾好,肉係結實但味道好似銀鱈魚,何解啲人咁愛馬友又咁貴?明太子燒海老,蝦燒得可以但明太子個味太搶,好咸!明太子玉子燒,明太子落得大方,蛋煎得好好,好Q彈!重點燒牛舌扒,人地啲相好粉嫰的囉,質地是軟淋像慢煮已經心下一沉,牛舌扒邊的調味又太多搞到偏咸!燒飯團同柑桔冷素麵,麵係彈牙既但2啖食晒!雖然話食2個鐘,但食埋啖麵仲有半個鐘已經提你用餐時間差不多仲有無嘢想嗌!呀,要比credit card資料取消要24小時前通知!
有omakase但我喜歡既食物唔算好多,所以散叫好似好啲!
千本漬雞腎,者係醃蘿蔔撈雞腎,全部切到細細粒咁,巴鬼!
魷魚沖漬,基本上我最愛所以我唔會彈!
明太子燒海老,蝦燒得可以但明太子個味太搶,好咸!
明太子玉子燒,明太子落得大方,蛋煎得好好,好Q彈!
燒飯團同柑桔冷素麵,麵係彈牙既但2啖食晒!
呀,要比credit card資料取消要24小時前通知!
2025-01-14
  • 明太子玉子燒