由underground搬左上地面既Underground Rise第一次嚟食lunch慢煮雞胸海凱撒沙律 : 雞胸好嫩好香胡椒味, 好食牛肝菌黑松露意粉, 意粉質地好有咬口, 牛肝菌好多香, 加埋黑松露又唔會話好漏, 岩岩好招牌黑啤肉醬熱狗配薯角 : 個包好香脆,好有美式熱狗果重包味, 同普通出面食既係有啲唔同, 同埋咬落係有陣啤酒香, 好好食唔記得左名既Pizza, : 薄底香脆, 啖啖芝士香, 都唔錯Dirty : 暫時係我飲過好最飲既Dirty之一Mocha : 同事話咖啡同朱古力味剛剛好basque burnt cheesecake : 朋友個個都讚好食tiramisu : 都好唔錯, 最重要有dressing, 好食之餘又賞心悅目整體係好滿意, 所有熱食飲品即叫即整, 熱辣辣, 最重要無晒煙味🤣🤣一定會再嚟
慢煮雞胸海凱撒沙律 : 雞胸好嫩好香胡椒味, 好食
Dirty : 暫時係我飲過好最飲既Dirty之一
Mocha : 同事話咖啡同朱古力味剛剛好