2017-11-15 2058 瀏覽
又係生日飯,韓燒食得多,改改路線食炒辣雞。全班朋友都係第一次食哩間,一入店內就聽到好几枱都係講韓文,嘩!正呀,咁多韓國人都黎食,應該無死。老闆都係韓國人,老闆娘講得一口流利的廣東話,溝通完全無阻,仲好有禮貌,員工也很好,服務給滿分!入坐後第一時間送上湯一碗,好似例湯咁,但係,係好有質數嘅例湯!點了4人份的春川炒辣雞套餐,選了炒辣雞 +豬肉沙律 +粉絲,好好味呀!沙律菜很新鮮,清爽,配上炒豬肉,正!韓式韓絲通常都無乜出錯,好味,正常的表現。炒辣雞我們選了芝士配搭,店員細心的幫忙炒食材,火槍都用埋,好味。因朋友唔食得辣所以點了小辣,我估再辣D會更好味。另外還點了店內poster的五花腩,看著肥肉好似有D得人驚,但食落真係不得了,有點入口溶化的感覺,好好味!這次誤打誤撞的選對了食店,好開心呀!!
又係生日飯,韓燒食得多,改改路線食炒辣雞。

沙律菜很新鮮,清爽,配上炒豬肉,正!
韓式韓絲通常都無乜出錯,好味,正常的表現。

這次誤打誤撞的選對了食店,好開心呀!!
2017-11-02
慶祝紀念