2020-02-20
行完山落到黎又餓又攰,咁岩又到三點三🤤🤤緊係嘆個下午茶啦!舖頭細細,似係做街坊生意既小店😅呢啲時間坐滿人,咁岩有人走左,我地三個就立即狗衝😂😂😂⭐️豬扒菠蘿包⭐️咸牛肉蕃茄牛角包⭐️特濃西多士⭐️紅豆冰黎到啲野係熱既,抵讚👍🏻豬扒菠蘿包賣相吸引,蕃茄生菜流心蛋增添清新感!豬扒肉質稔但感覺太油😌而菠蘿包唔會食到周圍係碎,總體ok la😅牛角包揀左配料係咸牛肉及蕃茄,包都係暖暖地,唔鬆脆,但都ok ge😅反而咸牛肉真係一啲一啲都唔咸🤣🤣🤣只係一pat無味肉碎,同埋有啲唧唔勻既沙津醬🤣呢個真心麻麻地呀~😋西多士熱辣辣炸起,我地揀左糖漿,以為會係另上,之後自己落,點知佢好人到已經幫我地落左,咁樣會浸林左影響口感🥺🥺而且仲覺得太甜呀。中間有薄薄一層花生醬,如果唔係林左,或者會更加分🙈跟餐+$10轉紅豆冰,叫左少甜但依然好甜🤧睇黎平時真係甜到飲糖水咁😂😂😂紅豆大大粒又稔,幾滿足🤪
⭐️豬扒菠蘿包
⭐️咸牛肉蕃茄牛角包