2017-10-12
今日黎係因為買左個二人團購門口有得泊車 問過security佢話只要唔係full既話就唔洗錢入到去 餐廳幾大 但客人唔多 我諗得1/4-1/3滿先黎個磨菇湯同面包 個湯好好味 磨菇係打碎左嗰種 連咬都唔洗咬 啖啖都有好重既磨菇味 但唔會太咸 好正!至於面包 係配黑松露牛油既 幾特別 幾好食 男友仲encore左多幾片面包黎點湯食 味道:9/10之後就係starter 係ham platter沙律菜係配醋既 好有歐洲既感覺Ham就正常吧 沒有啲咩特別 但幾好食既味道:8/10再黎就main course了 我地叫左steak(七成)同三文魚牛扒好似唔夠七成熟 偏生左少少望落個樣唔係太吸引lol:不過食落都幾juicy 唔會太硬 煎得幾好 係有少少位好似煎燶左少少 (雖然係char grilled姐但好似個嗰個位有點過左龍= =)伴碟既cheese potatoe幾好食 好濃芝士味味道:7.5/10至於三文魚 真係令我有啲失望 個汁唔係幾好食 同個三文魚唔夾 三文魚亦都唔係特別香 啲伴菜都麻麻地 個汁唔夾味道:5/10最後就係甜品 係火焰雪山 黎之前已經見到好多人打卡都係影呢個火焰雪山 有
入到去 餐廳幾大 但客人唔多 我諗得1/4-1/3滿
牛扒好似唔夠七成熟 偏生左少少
望落個樣唔係太吸引lol:
味道:7.5/10
味道:5/10
最後就係甜品 係火焰雪山 黎之前已經見到好多人打卡都係影呢個火焰雪山 有少少期待 但個味道唔太好食 啲cream好似都唔係好夠滑 ………
味道:6/10
之前見有人講過佢啲服務唔好 今日黎 又唔覺唔好 普通啦
但如果無團購 未必會黎食 啲野食唔太值呢個價錢 ……但個環境係幾安靜既