2014-06-11 4236 瀏覽
琴日同朋友行街 咁四點中倒 諗住搵地方食下午茶 行行吓見倒呢間齋鋪 咁d點心又幾噪吸引咁就上去開位 上到去 冇咩客 包場咁 可能因為下午茶時間啦 諗住叫點心食點知 侍應同我地講堂食會貴d 咁諗諗吓就不如叫餸當早D食晚餐 點知一打開menu 哇 嚇到即刻想走 d餸平均起碼80蚊 咁算啦 開喺灣仔 我都明嘅 咁我地就叫左一個黃花魚 同 猴頭菇扒西兰花 咁猴頭茹條餸就冇咩嘅 係略嫌腥左d 黃花魚就真係麻麻地 炸得唔夠脆 頭尾d付皮林曬咁 不過d汁送一流 ps 明明我落單時 個場冇客 但果位落單叔叔掛住按佢部samsung手機 叫極都唔行過嚟 咁嘅價錢配咁嘅服務就真係唔係幾抵 奉埋單就二百五十蚊倒 兩個送 兩個飯 抵唔抵真係見人見至 但我就一定唔會再試 見識過就夠 下次要食寧願出番九龍果邊d齋鋪 下午茶又抵食又好味
一流

咁嘅價錢配咁嘅服務就真係唔係幾抵