(非會員)
2010-06-18 59 瀏覽
個晚一家人去豐盛酒樓打邊爐啦!!!! 先講講食物質數非想之唔得, 食物唔新鮮, 連d伙記既服務都好唔得囉, 連個所謂既經理都好唔得, 我點左食物, 等左好耐, 問下個伙記我點左既野咁耐都未到, 你幫我睇睇啦, 跟住個伙記行去個經理到講左兩句, 跟住就冇左影, 我再等多十五分鐘, 跟住問個經理, 我問佢, 我之前點左d食物, 依家仲未到喎, 你幫我跟跟啦, 佢就答我: 你再點過啦, 我咪同佢講, 咁你唔好行外住, 我比埋你, 佢個死樣幾點人憎呀, 但係跟住我再等多30分鐘,都係未黎, 我地跟住就話唔等啦!!! 埋單啦, 一比錢個下, 我地叫既野先到喎!!! 勁得囉!!! 我以後都唔會再去尼間垃圾酒樓到食野囉~~~~~~~~~~

2010-06-16