2020-06-17 2020 瀏覽
真係唔知佢想點囉,啲嘢食又唔係太好味,茶樓剩係得一種茶?一定要食小食?依家強迫消費?一入到去啲茶水同埋小食已經擺好喺張枱上面,我哋話唔要小食佢哋話就算唔食都要收費,都算啦,仲要同我哋講每台嘅茶都係一種茶,冇得轉茶飲,我睇你就係懶啦,沖好晒啲茶擺喺枱面度梗係唔想換俾我哋啦。嘢食價錢我覺得OK,220左右兩樣餸。白飯無知,當佢20(我哋嗌左兩碗)收錢嘅時候收我哋307。即係服務費同茶錢同小食收差唔多$60?你哋冇錢開飯?真係估唔到咁樣兩個餸307,完全覺得唔抵囉,點解服務費要收咁貴?服務態度又唔係好,想了解清楚價錢態度差到要死。如果你哋要去食嘅話小心佢哋收你哋嘅服務費之類,真係貴到離譜。