餐廳: 安南越式牛肉粉X越茶
資訊:

2024-04-23 375 瀏覽
好少過黎呢邊, 由於朋友要過黎我先跟住一齊, 早餐食得晏左, 連下晏就遲埋, 結果就黎左呢間安南食個下午茶。而家啲下午茶一啲都唔平, 要成$55, 同普通午餐無乜太大分別, 可能佢呢度個午餐太貴, 所以$55已經係下午茶餐價 😐 叫左個咖喱牛腩飯, 個飯好硬, 唔知係咪煮得太少水, 咖喱正常味, 但無乜辣味, 牛腩就有少少嚡。跟餐加多兩隻雞中翼, size超細隻, 仲要雞翼無乜味, 無諗到雞翼都可以整得唔好食 🙄 跟餐有杯蜜桃烏龍茶, 呢個最好, 又甜又甘香。小編認為完全唔抵食, 佢啲質素比兩餸飯價錢會合理啲。

咖喱牛腩飯

2024-04-14