(非會員)
2010-08-27 49 瀏覽
今日同朋友經過,諗住飲杯野。一直都有去開貢茶買野飲,質素都OK,D人做野又小心,於是就係呢間分店,買左一杯檸檬綠茶加珍珠同埋寒天愛玉。去到分店門口就已經好多人,落左單,企係一邊等果陣,發覺入面D店員好似唔想做咁樣,慢條斯理。 諗住都算,反正人多,累都好正常。等到我地既時候,先發現願來落單搞錯左,落左檸檬愛玉。於是我地叫佢換番,之後攞埋寒天愛玉,就拎走飲。一飲之下,原來果杯所謂既檸檬綠茶加珍珠依然係檸檬愛玉加珍珠,另外果杯寒天愛玉只係得愛玉同柚子蜜。其實呢間分店已經唔係第一次買,不過係第一次係下午買,所以奉勸大家,如果想飲,一係就一開店就去買,唔係就夜晚先去,因為夜晚果更佢地做得蠻好,起碼唔會落錯單,換番就係比番之前果杯比個客!真係飲都飲得唔開心!!!!

諗住都算,反正人多,累都好正常。

真係飲都飲得唔開心!!!!
2010-08-27
15 分鐘 (外賣自取)