(非會員)
2006-02-04 0 瀏覽
今天同朋友去食目黑, 係睇見出面門口個餐"片卑"都幾吸引, 所以就入左去食。我地叫左3碟壽司, 3樣野食, 2個koo~ ,1個cream soda。3碟壽司黎左先&3樣野食都黎得幾快, 但我地發現其中一個"朝鮮牛肉飯"好辣, 但見個cream soda都仲未黎, d 茶飲晒都無人add番, 想解0下d辣味都唔得, 已經好無奈。我地無諗過"朝鮮牛肉"個"朝鮮"係=泡菜, 真係好辣, 諗住叫個經理換, 唔換都幫我地擰走d泡菜, 加d 汁上去, 本來個waiter好好諗住幫我地換另外一個野食, 開心之際, 個經理突然之間走過黎, 好串咁話我地已經食左好多, 唔可以換。我地haaa左好耐...。換唔到都算喇, 個經理態度好差就唔係幾好。食食0下, 仲發現隔離d裝修d hole有好多好多蜘蛛網(我們坐卡位), 見到都唔開胃。賣單個陣, 我地咪同個經理反映0下囉。我地投訴有好多蜘蛛網, 點知佢話呢d蜘蛛網係上年halloween既decorations, 佢地未清潔晒。咁既答案都答得出, 一睇都知係真既蜘蛛網啦, 我地問過個waiter, 佢都話係塵。之後同佢suggest下0係d menu到

賣單個陣, 我地咪同個經理反映0下囉。我地投訴有好多蜘蛛網, 點知佢話呢d蜘蛛網係上年halloween既decorations, 佢地未清潔晒。咁既答案都答得出, 一睇都知係真既蜘蛛網啦, 我地問過個waiter, 佢都話係塵。之後同佢suggest下0係d menu到加d 辣蕉仔既logo上去, 等d 客人知道0個個野食有幾辣, 佢串我地話, 如果要咁做, 咁佢就好唔得閒。

唉, 真係食到一肚學氣。不過服務我地張table既waiter就幾好service。