2021-12-30
祥仔系康城開張我帮襯左好幾次。第一次,叫左雞煲小辣 、酸菜魚同手撕包菜。雞煲小辣完全唔辣 酸菜鱼帶苦 包菜正常。甘我同我老公两人就考虑到可能新開所以需要時間調整啦。過左大概2星期再帮襯啦 叫左個二人餐,d食物辣到入唔到口!甘都算啦 我同我老公就話下次就唔好叫呢個套餐啦。之后我試過自己一個人買過幾次雞煲中辣 加個白飯 ,每次叫中辣但幾乎每次辣度都唔一样。其實有時ok有時都幾失望!前幾日再帮襯外賣叫左個雞煲中辣、手撕包菜、白飯、椰汁水果仙草。打開個椰汁水果仙草里面只有黑黑的仙草 (椰汁同水果完全無)!然后個手撕包菜完全無味道!最可恶系個雞煲!雞唔熟!無辣味!成煲雞都一pat pat! 連白飯都無!呢間店令我覺得非常無誠意,價錢同食物質素也有着好大對比!今次之后絕不會再帮襯!