2017-04-04 5259 瀏覽
第一次食到成肚火,忍唔住過唔到自己良心地寫第一篇食評。上網睇到團購伊呂波放題。知道伊呂波係好出名,就想豪洗一次,朝聖一下。我地一行6人,book 9點枱,被分配係卡位,配一爐。由於大家都特登留肚食哩餐。想快啲有野食。就拿拿聲落單。野食遲遲唔黎。個爐又細,燒唔到幾多野。我地6個人,根本就唔夠燒。不可否認,放題食材質素係唔差。但係就愈送愈差。成餐飯落過4次野。因為知道半個鐘前就last order。我地就愈早嗌多幾次野。嗌到等3次嘅時候。有個男嘅呀叔侍應就講咗句:「吓?又係你地呀😒」我地態度已經係唔該前唔該後。什至幫個侍應接野。但係個侍應態度好似逢指咁。想飲杯水都難過登天。食90分鐘,淨係飲過2杯水。到我地就食完嘅時候,個呀叔侍應仲特登係我地面前睇錶趕客。我明我地嘅時間係影響你收工,但係都唔洗咁態度呀?我一個148高瘦底女仔,都可以食唔飽。可想而知,情況有幾嚴重。食物質素幾好都冇用。配套其差,員工態度惡劣。比成三百蚊,理想會有好嘅服務,但係就食到成到氣多過食野。300蚊,我已經可以有好多選擇食飯,飽到嘔都仲得,唔需要得食個名嘅餐廳食飯。今時今日,咁嘅服務態度🙄🤔
第一次食到成肚火,忍唔住過唔到自己良心地寫第一篇食評。

今時今日,咁嘅服務態度🙄🤔
2017-04-03
30 分鐘 (堂食)
用餐優惠
團購