2024-01-30 396 瀏覽
嗱!剛去左間餐廳食午餐,真係好有得傾!首先,點左個Nude Bowl,煙三文魚滑溜溜,牛油果creamy得嚟,夾埋啲車厘茄爽口,佢哋嘅雞蛋,流心得嚟唔油膩,食落口感層次分明咁,好似啖啖都喺度跳舞咁👯!再嚟個Smoke Salmon Avo Toast,啖啖牛油果加曬杏仁!係啊!估唔到杏仁喺度出奇制勝,脆口又香,唔知點解咁搭!呢啲普通又唔普通,食得我心花怒放啲咁😍!跟埋杯Oat Milk Latte,柔滑得滯嘅奶泡溶入咖啡,味道啱哂我呢啲唔鍾意太濃郁咖啡香嘅人。朋友飲Flat White都讚好,話啱哂佢呢啲愛nutty風情嘅咖啡控。成個午後,嘆、飲、談、笑,好滿足呀!😌