2009-04-04 10 瀏覽
我一路都有聽過呢間野,一次睇電視蔡生又介紹,我自己住附近,覺得呢間野其貌不揚,本身冇乜興趣試。但尋日真係行過時,見好多人食,個樣又幾骨"子"喎,就走過去買一件!6蚊雞一點都唔貴,都幾大大件,我見第二度有些賣奇形怪狀的細細件都係咁既價錢或者仲貴。睇外表我就好滿意,加左甜醬辣醬食。佢係一包包預先入好,你一買佢就即刻拿俾你!我本身擔心唔知會唔會唔熱唔新鮮,一咬,呢個擔心完全消除晒!超熱!佢基本上貨去得快,包左都唔夠幾分鐘就有人買的了!所以唔駛再驚唔新鮮,兼多餘油份揩左0係袋面,其實食得比即撈上黎既臭豆腐健康!外層超脆!入面好軟好滑!真係好一流!最初懷疑蔡生乜都話好食,今次試過唔可以唔服喇!
2009-04-03