2017-02-17
其實這間店,我已經光顧了數次。本人建議大家人多才來會比較好。人少來到其實都唔會食到太多。因為佢可能比一款的份量已經夠飽肚。我覺得這食店只有一款我覺得好食,就係咕嚕肉。這次我選擇在平安夜,因為知道食西餐一定無位,想約朋友慶祝生日,請朋友食一餐。這裡的菜式很大,我們只想淺嘗,但往往大大碟上桌,覺得很浪費,要求了細碟點,佢地話因爲是即叫即製,所以要製作大量,不能勉強。可能因為節日人都比較多,比平日已經多很多,有很多Order都遺留了,我地一直吹,服務員很有禮地叫我們等一下,但我覺得這個問題要改善。今次用餐的質素,明顯低了很多。其實我真係覺得需要改善,下次如果唔係大量朋友一齊來,根本就變得很浪費食物。食物方面好彩還有一個酸甜排骨,如果唔係我真係會比劣評,這個排骨,我每次來都會點選,像真度很高,酸甜度適中,相反,其他的食物就保持唔到,齋鰻魚那些腐竹,根本完全散曬,其他的食物都係完全無賣相。不過其實這間食店都有可取之處,就係用料新鮮,沒有太多味精。還有就是佢唔限時,和朋友可以傾得好盡興。所以如果一班人一齊想搞些新意思,不妨到這裡試試看。
本人建議大家人多才來會比較好。
我覺得這食店只有一款我覺得好食,就係咕嚕肉。
今次用餐的質素,明顯低了很多。
所以如果一班人一齊想搞些新意思,不妨到這裡試試看。