2023-01-28
新年後第一個lunch.....無言😑我同事叫左個黑豚肉泡菜鍋燒烏冬,落單時我同事問個侍應唔食得辣可唔可以走泡菜,侍應好似好唔肯定咁話可以,咁我地叫佢check 下,佢之後再confirm 話可以。。。但最後唔知點解都有泡菜辣味,我同事完全食唔到😓😓😓😓另外我地叫左安格斯牛肉壽喜燒,味道可接受,d 牛冇咩牛味,同埋d 湯可能唔夠熱,好一般🙈老實講,d食物質素好好好好一般, 感覺都係張d 野擺得好好睇睇再放湯咁啦其實由始至終,d service 好有問題, 首先帶我地入左一間勁大煙味嘅房, 之後12:53落單,我地約20分鐘後㩒鐘叫人問大約幾耐,第一次有個戴眼鏡略為肥肥地嘅男侍應話幫我地check 下,點知一去不返, 我地之後再㩒鐘,之前個男侍應一入黎就u turn 走左😑好彩當時有個女侍應喺到,佢見個男侍應走左, 就好主動過黎問我地叫左d 咩幫我地check, 不過就話鍋燒同壽喜燒at least 要等30分鐘,因為佢地得3個爐 (落單時冇話我地知), 如果趕時間可轉食壽司wor... 但當時已經13:25, 所以唔轉啦, 最後d 野食13:38到 ,我地即係叫埋單, 因為唔知又要等幾
其實由始至終,d service 好有問題, 首先帶我地入左一間勁大煙味嘅房, 之後12:53落單,我地約20分鐘後㩒鐘叫人問大約幾耐,第一次有個戴眼鏡略為肥肥地嘅男侍應話幫我地check 下,點知一去不返, 我地之後再㩒鐘,之前個男侍應一入黎就u turn 走左😑好彩當時有個女侍應喺到,佢見個男侍應走左, 就好主動過黎問我地叫左d 咩幫我地check, 不過就話鍋燒同壽喜燒at least 要等30分鐘,因為佢地得3個爐 (落單時冇話我地知), 如果趕時間可轉食壽司wor... 但當時已經13:25, 所以唔轉啦, 最後d 野食13:38到 ,我地即係叫埋單, 因為唔知又要等幾耐, 點知單就秒出。。。我地再問係咪有甜品,個白恤衫侍應仲要小小黑面唔耐煩咁樣。。。
甜品係綠茶/豆腐雪糕