2021-10-30
呢間野個位,係我小時候既三六九個位,過左唔知幾耐到呢間都仲係上海野老老實真呢間野唔差,唔會話驚喜亦唔貴,算係平衡到,食完再望一望個廚房,見到既唔係話清一色老師父,都見有後生既,唔知係咪因為咁,我地覺得比傳統既咁油膩鮮肉小龍包 (四隻)$46皮唔算薄,咬落多汁,夾起唔會穿香蔥海蜇頭 $68呢個唔係平時飲宴個種,無論海蜇頭定青瓜都好爽口,麻油味唔算好濃,成個味調得好好擔擔麵 $46行入呢間餐廳其實係因為男人鍾意食擔擔麵,所以見人講我就同佢去食啦~好在turn out都係佢鍾意,雖然唔係佢好鍾意“好杰”既狀態,但掛到,所以佢滿意!菜肉雲吞 (6粒)$46呢個係最失色個個,唔係話唔好食,但就真係無咩話好好食 皮唔算薄,餡又唔係話好出色,個湯... 唔... 有味水囉... 所以就... 唔... 係囉...上海粗炒 $76呢個上海粗炒食完個底係無成層油,呢個係好驚喜既,味道都適中,所以我地之後同人再黎食都有再叫呢個!
鮮肉小龍包 (四隻)$46
皮唔算薄,咬落多汁,夾起唔會穿
香蔥海蜇頭 $68
擔擔麵 $46