2008-10-06
同老婆黎呢度慶祝紀念日,睇左食評就提早Book檯,Reserve左窗口位一入到去發現係所有窗口位都比人reserve哂lu~好在有book =)餐廳氣氛同情調都唔錯,睇下外面夜景(雖然旺角夜景無中環/TST咁靚)我地兩個對Thai food都唔係有研究既人,只係想搵個氣氛好而食評唔錯既地方軟殼蟹米紙卷 ($66)唔算太熱,點了汁之後無咁熱氣,軟殼蟹份量好多,可能是不習慣吃米紙卷的關係,覺得有點像腸粉皮@@南瓜紅咖哩海鮮 ($72)好大一個,而且海鮮都幾足料,好多咖哩汁,所以叫個薄餅黎點,仲可以食埋成個南瓜,不過係有D辣椰青海鮮焗飯 ($72)外貌幾好睇,唔係好辣,海鮮多,飯都好多...所以邊食都會邊加dD南瓜紅咖哩海鮮既咖哩食,幾好食,飽飽!!椰青仲好滑好好食~薄餅 ($14)好細塊...係唔係泰式同印式的會不同?呢度既應該牛油好勁...拎上手好油@@大份D就好啦服務唔錯,上菜好快@@,成日主動添水,收碟之前都會問過客人食完未,有禮貌=)加埋一總共246個幾~飽到咁甜品都唔洗食 =)
軟殼蟹米紙卷 ($66)
南瓜紅咖哩海鮮 ($72)
椰青海鮮焗飯 ($72)
薄餅 ($14)
加埋一總共246個幾~飽到咁甜品都唔洗食 =)
查看之前的留言 ()