2012-03-20 32 瀏覽
喺討論區先知元朗開咗間日式放題,但上到黎openrice見d評語好似唔多好,但都本住點都要一試既心態,最多食過一次唔好就再唔黎我係即日book位既,都唔知原來即日電話book位都有95折,原來早一日有9折添當晚我係六點半開始,食既時間係兩個鐘,基本上我唔使兩個鐘已食飽,唔係因為佢唔好食,而係佢地出食物既時間好快,仲要冇漏過單,真係值得一大讚,整體黎講,佢d食物我都幾滿意,好有心去整,剌身 - 我食咗三文魚,油甘魚,劍魚,蝦等等,非常新鮮秋刀魚 - 我老公叫的,佢話好好味焗蠔 - 唔錯喎,幾香布甸,蛋糕 - 我同我個女都有食,都幾好味清酒煮蜆 - ok啦西冷扒 - 我同我老公都覺得幾好味,不過就做唔到半成熟飲品都係任飲,雪糕方面佢地話係雀巢,呢個牌子我就唔太like,所以冇叫了我地仲自費加咗個法國生蠔同埋海膽,好新鮮肥美呀!!!其實仲有好多其他選擇,我覺得同我之前食既放題黎比較,呢間算幾多款式,同埋剌身真係幾新鮮好味,我會再去的

剌身 - 我食咗三文魚,油甘魚,劍魚,蝦等等,非常新鮮
秋刀魚 - 我老公叫的,佢話好好味
焗蠔 - 唔錯喎,幾香
布甸,蛋糕 - 我同我個女都有食,都幾好味
清酒煮蜆 - ok啦
西冷扒 - 我同我老公都覺得幾好味,不過就做唔到半成熟
我地仲自費加咗個法國生蠔同埋海膽,好新鮮肥美呀!!!
題外話/補充資料: 雖然有人覺得唔好,但我覺得每個人口味和要求係唔同,真係要親身試吓先知好定唔好,但我同我老公真的幾滿意
2012-03-17
  • 刺身