2004-12-10 5 瀏覽
同朋友o係度食飯, 因為佢就咁拍o左架車o係外面街, 要坐樓下睇住以防炒牌~ hahah! 因為樓下係廚房, 有時嘈o左dd, 不過勝再樓底高, 無焗束感~兩個人叫o左:Coke LightLime SodaAntipasto - 好的式好脆o既麵包球點橄欖油同黑醋好好味, 配埋幾款o既凍肉, 蕃茄同橄欖, 唔錯~Pizza Siciliana - 一大塊ham o係中間, 簡單但好味~Pizza Venezia - 以海鮮做餡, 唔錯~ 不過我鍾意Siciliana多d~兩個批底都好脆, 不過下次都係食完一個先至上另一個, 因為凍得好快, 同埋放耐o左個批底就唔脆~ Cappuccino x 2 - 味道ok啦, 不過泡唔夠厚同滑~埋單$39X~ 值得一試~

兩個人叫o左:
Coke Light
Lime Soda

埋單$39X~ 值得一試~