2023-07-11 69 瀏覽
當日黎到尖沙咀,朋友提議食呢間Café, 已經隔左3年再到🫢睇下水準係咪依舊當日共3人分別點了:❣️唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯揀左大份鰻魚,相當吸引,燒汁鰻魚,味道不錯👍🏻蛋包再滑d會更好,整體係惹味既飯~❣️千島軟殼蟹芝士比薩賣相不錯既pizza, 千島醬pizza 係味道上無得輸,甜酸既味道再加上蟹柳、軟殼蟹,搭配很夠味👍🏻Pizza 底偏薄脆,但不會冇焦底既情況~❣️求其是但乜都炸啲啦呢款小食包含好多炸物,有炸蝦、薯條、炸芝士、炸蠔,每款炸物炸得好香脆,好適合選擇困難症既朋友揀👍🏻❣️Peanut Butter Coffee Frappe 充滿濃郁花生醬味道沙冰,而後勁係咖啡味道,好適合鍾意花生醬味既朋友試❣️Yuzu Yakult Frappe想解渴可以點,柚子同益力多好夾柚子好香甜,益力多就酸味,配搭清新又解膩👍🏻❣️德國水蜜桃花茶(熱)相當有儀式感既擺盤😍有品茶既感覺,水蜜桃花茶味道好香,仿如有一個🍑放係面前花茶味道清新,較淡味,適合鍾意飲清茶既朋友💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠總括,無論去咗幾多次,水準依舊👍🏻呢度係一個同朋友聚餐嘅好地方☺️

當日共3人分別點了:

❣️唔好抱咁大期望蒲燒鰻魚蛋包飯

❣️千島軟殼蟹芝士比薩

Pizza 底偏薄脆,但不會冇焦底既情況~

❣️求其是但乜都炸啲啦

❣️Peanut Butter Coffee Frappe

❣️Yuzu Yakult Frappe
想解渴可以點,柚子同益力多好夾
柚子好香甜,益力多就酸味,配搭清新又解膩👍🏻

❣️德國水蜜桃花茶(熱)

相當有儀式感既擺盤😍
有品茶既感覺,水蜜桃花茶味道好香,仿如有一個🍑放係面前
花茶味道清新,較淡味,適合鍾意飲清茶既朋友

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
總括,無論去咗幾多次,水準依舊👍🏻
呢度係一個同朋友聚餐嘅好地方☺️
2023-06-03