2023-01-20
呢篇野係我唯一,去開個帳號,打呢篇野出黎,不過聽聞唔like 個間野既文章,係無辦法post 出黎,不過我都想講啲野:首先不得不讚入面有位年青侍應,因為我細佬太太,有身孕,我同呢位哥哥仔講,可唔可以將露台隻出入門閂埋啲,因為真係好食風,於是呢位哥哥仔一知道,即刻放底手上既野,去幫手閂埋左隻門。有個女人應該話得下事,就鬧佢,呢度出入位,你閂咩門,我係度真誠地同你講聲唔好意思。琴日係小弟生日,我太太知道我好想食呢間野,於是就訂位,留左隻鴨。太太先到,我同細佬一家後JOIN,坐左大概分令鐘,我發覺呢個近露台既位置好大風,佢吹到暈暈地。再望下細佬個老婆,問佢你會唔會好凍,仲有啲小朋友,佢可能見我生日,得啦,我著多件衫,試下換位啦,同時我聽到隔離埋單走人,我就行出去同個女人講,唔知方便換張檯嗎?呢張檯真係好大風,同埋有個有身孕既太太,呢個女人首先答我: 再黎出黎食飯,識人好辦事呢個道理,我好明白係呢間食府,我相信消費應該唔會話太低既呢個女人當時態度真係令到我非常嘩然先唔好講大肚與否,你知道張檯大風,你都唔去嘗試改善仲要甘樣同個客講野?其實如果該餐廳將個櫃移過去擋住露台旁邊位置我相信食風程度會大大
[我知道呢張檯好大風] 再黎[哦,佢大肚阿?甘所以?唔好意思 幫唔到你喎]
出黎食飯,識人好辦事呢個道理,我好明白
係呢間食府,我相信消費應該唔會話太低既
呢個女人當時態度真係令到我非常嘩然
先唔好講大肚與否,
你知道張檯大風,你都唔去嘗試改善
仲要甘樣同個客講野?
其實如果該餐廳將個櫃移過去擋住露台旁邊位置
我相信食風程度會大大改善。
如果呢間餐廳真係有企係客人角度去諗既話。
最後結果唔洗講 走人。
雖然我唔知道呢間野,啲食物質素如何,
不過睇呢個女人既態度,啲野幾好食,環境幾靚
食個大排檔都好佢多多聲。
好多謝你比我見識到 甘既食府,甘既服務質素。
我真係好希望你公司有高層見到呢篇野,
可以改善一下貴公司既服務質素。
最後我想講,我知道你地好full booking
不過唔代表我地呢啲入到黎要受你氣。