餐廳位於啟德零售館, 座落運動場跑道旁邊, 可以透過落地玻璃窗超近距離觀嘗運動場景色。整間餐廳裝潢以橙色配搭青藍色, 感覺鮮艷明亮, 卡座位闊落坐得好舒服。𓆹 Iron Grilled Flank Steak $𝟷𝟿𝟸𓆹 Classic Carbonara $𝟷𝟸𝟾𓆹 Cheesecake Waffle House $𝟷𝟷𝟾𓆹 Honeycomb Caramel $𝟽𝟸牛排煎得粉嫩嫩, 肉質軟腍, 配搭青醬同燒汁一齊食, 好juicy! 底層嘅焗蔬菜好鮮甜, 側邊仲有薯條, 外脆內軟, 好豐富! 另外叫咗廚師推介嘅Carbonara, 煙肉煎得好香脆, 醬汁充滿濃濃蛋香味, 意粉彈牙亦掛汁!Waffle 非常香脆, 中間夾住芝士蛋糕醬, 以焦糖香蕉, 芒果粒, 藍莓, 覆盆子等生果伴碟, 配埋雪糕一齊食真係好好食!Honeycomb Caramel 飲落有少少似雲呢拿雪糕, 唔會太甜, 面層有好多焦糖脆脆, 好有口感!

𓆹 Classic Carbonara $𝟷𝟸𝟾
𓆹 Honeycomb Caramel $𝟽𝟸